Snelle levering!
100% tevredenheidsgarantie!
Volledig plasticvrij!
Review Logo4,9/5 @ Google reviews
Webwinkelkeur.nl
0
Snelle levering!
100% tevredenheidsgarantie!
Volledig plasticvrij!

Over ons

 

 

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze webshop!

 

Mijn naam is Ralf Si Larbi en ik heb WasteFree opgestart in januari 2022. Samen met een klein team zijn wij dagelijks druk bezig met het maken van content, de website zo up-to-date mogelijk te houden en we zijn voornamelijk heel veel research aan het doen naar de meest duurzame producten. Zo zorgen we ervoor dat we onszelf altijd blijven verbeteren en wij de beste producten op de site kunnen aanbieden.

 

Waarom ben ik Wastefree.nl gestart?

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd geweest in de natuur en alles wat daarbij komt kijken. Hoe ouder ik werd, hoe meer mijn interesse groeide. Daardoor werd het voor mij ook steeds duidelijker dat er wat mis gaat. Waar je ook kijkt in de schappen, overal zie je plastic verpakkingen. Veel daarvan kunnen we vervangen met duurzame verpakkingen zonder plastic. Vandaar het idee: een website, waarbij aandacht word gelegd op plasticvrije producten.

 

Het doel:

Het is nog een jong bedrijf, maar we hebben grote plannen. We willen doorgroeien tot een platform waar je de grootste duurzame merken bij elkaar kunt vinden. Zo wordt duurzaam shoppen gemakkelijk en betaalbaar. Op dit moment zijn wij verkooppartners van HappySoaps, TheBamboovement, Bamboozy, NoMorePlastic, Happinesz en SayWhat Bottles.

 

Bij WasteFree hebben we een aantal prioriteiten:

Allereerst staat onze service voorop. Wij vinden persoonlijk contact met de klant erg belangrijk. Wat er ook is, we lossen het altijd op. Wij willen dat iedereen tevreden is bij ons.

Ten tweede hanteren wij eerlijke prijzen, voor mens en milieu. Bij ons betaal je nooit teveel. Alle producten zijn netto geprijsd. Zo maken we duurzame producten toegankelijk voor iedereen.

Ten derde vinden wij de kwaliteit van onze producten enorm belangrijk. Wij willen weten waar het geproduceerd wordt en met welke leveranciers we te maken hebben. Daarom hebben wij persoonlijk contact met al onze partners.

 

Plasticvrij verzenden:

Ook bij het verzendproces van producten komt enorm veel onnodig plastic kijken. Ook dat kan anders! Vanaf de productie en inkoop, tot verpakken en versturen, wordt er 0% plastic gebruikt! Onze verpakkingen, verzenddozen, opvulmaterialen, tape, stickers en flyers zijn 100% recyclebaar en bevatten geen grammetje plastic.

Onze producten worden zo compact mogelijk verpakt. Daardoor voorkomen we onnodig gebruikte ruimte tijdens de bezorging.

 

More products coming soon!

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze producten en opzoek naar nieuwe duurzame producten. We staan open voor ideeën en tips. Die mag je altijd naar ons mailen via [email protected]

 

Met plasticvrije groet,

 

 

 

 

KVK nummer: 84437758

BTW nummer: NL003963742B85

 

 

Geen bezoekersadres!

Drebbelstraat

5621 CG

Eindhoven

 

 

Vragen? Stuur ons gerust een bericht!

Whatsapp ons!

Wij reageren snel ;)

0407201715

Social media

Stuur ons een DM

4,9/5Review LogoWij scoren een 4,9/5 op Google reviews
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »